Aixetes

La completa gamma d’aixetes que podreu trobar a Materials Cuscó s’adapta a les necessitats del consumidor més exigent.

A l’hora de triar una aixeta per al bany, creiem en donar prioritat a l’estètica, al confort i a la tecnologia. Aconseguint sempre la màxima funcionalitat per al nostre bany.

Les aixetes que podreu adquirir a Materials Cuscó s’adapten perfectament a cada estil de vida i a les característiques del vostre bany. 

apavisa

Clever

Fabricant d’aixetes amb una àmplia trajectoria, ens ofereix atemporalitat en el diseny i fiabilitat, sempre amb les últimes prestacions per a fer-nos la vida més fàcil.

Duchaflex

Duchaflex es dedica a la fabricació d’aixetes. Compta amb una gran varietat d’aixetes per al bany d’alta qualitat i durabilitat, sempre adaptant-se a les teves necessitats.

Fossil Natura

Les aixetes Fossil Natura són de la més alta qualitat. Ens ofereixen dissenys exclusius perquè trobis el que millor s’adapta a l’estètica del teu bany.

GME

GME ens ofereix una completa gamma d’aixetes de bany, sempre d’alta qualitat. A Materials Cuscó t’assessorem perquè trobis la millor aixeta per al teu bany.

Roca

Les aixetes Roca ens ofereixen una alta qualitat i durabilitat. Podem escollir entre un gran ventall d’aixetes estétiques i funcionals per al nostre bany.

Tres

Tres ens proporciona aixetes on el disseny, la qualitat i la funcionalitat tenen una gran importància, amb una gran varietat d’opcions per a que d’adaptin al nostre bany.

Catàlegs 2021/2022

Clever

Duchaflex

GME

Roca

Tres