Mobles de bany

A Materials Cuscó creiem que el bany és una de les estances més importants de casa. Tenim a la vostra disposició les excel·lents gammes de mobles de bany dels fabricants Geminis, Roca i Salgar.

Les opcions que us oferim permeten infinitat de solucions per decorar la sala de bany, posant afecte en el disseny i la funcionalitat.

Els mobles de bany que tenim a Materials Cuscó s’adapten perfectament a cada estil de vida i permeten personalitzar l’espai de bany tenint en compte tots els factors, sempre de la màxima qualitat.

apavisa

Geminis

Fàbrica de mobles de bany que ens ofereix la màxima funcionalitat i disseny. Geminis és un referent en la fabricació de mobles de bany i complements, sempre d’alta qualitat.

Roca

Roca en ofereix una gran varietat de mobles de bany, amb dissenys tradicionals i moderns. Sempre elaborats tenint en compte la qualitat, la garantia i el comfort.

Salgar

Els mobles de bany Salgar s’adapten a tots els estils, cobrint totes les necessitats gràcies a la seva funcionalitat i versalitat. Sempre elaborats amb la més alta qualitat.

Catàlegs 2021/2022

Geminis

Roca

Salgar