Electodomèstics

A Materials Cuscó us ofereim una gran varietat d’electrodomèstics per a la cuina. Disposem de les millors marques d’electrodomèstics del mercat: Pando, Smeg, Svan, Teka i Thermex.

Disposem d’electrodomèstics avançats, silenciosos i de baix consum energètic, donant així un gran confort d’ús i estalvi. A més, tenim una gran varietat d’estils i dissenys.

A Materials Cuscó t’assessorem per a que tinguis els electrodomèstics que millor s’adaptin a la teva cuina i a les teves necessitats. Podràs gaudir de la teva cuina com mai!

apavisa

Pando

El fabricant Pando ens ofereix un ampli ventall de possibilitats pel que fa al disseny, a la innovació i al desenvolupament tecnològic, per disposar d’electrodmèstics d’alta qualitat que s’adaptin a les nostres necessitats.

Smeg

Electrodomèstics vintage d’estil clàssic i colors alegres, tots destaquen amb força per la bellesa del disseny, l’alta eficiència i la qualitat. Smeg dóna personalitat a espais funcionals.

Svan

Svan és una empresa d’electrodomèstics referent en el sector. Ens ofereix un producte de gran qualitat que s’adapta a les necessitats del dia a dia i a l’estil de la nostra cuina.

Teka

Teka dissenya i fabrica electrodomèstics que aporten solucions i innovacions reals a cuina, amb un gran vetall d’estils i dissenys. Productes d’alta qualitat, usabilitat i eficiència.

Thermex

Els electrodomèstics Thermex ens garanteixen una alta qualitat i durabilitat. Ens proporcionen una gran varietat d’opcions per trobar la que millor s’adapti a la teva cuina i estil de vida.

Catàlegs 2021/2022

Pando

Smeg

Svan

Teka

Thermex