Mampares

A Materials Cuscó trobareu la mampara que millor s’adapta a la vostra banyera o plat de dutxa. Comptem amb les millors firmes de mampares per oferir-te la més alta qualitat.

Disposem d’una àmaplia gamma de formats per adaptar-nos a l’espai del vostre bany. A més, podreu escollir entre diferents acabats i dissenys en funció dels vostres gustos i necessitats.

A Materials Cuscó t’oferim les millors opcions per que gaudeixis d’una dutxa o banyera més còmoda i segura.

apavisa

Geminis

Empresa que fabrica mobles de bany i complements d’alta qualitat. Ens ofereix tota mena de mampares perquè trobis la que millor s’adapta a les teves necessitats.

GME

GME aposta per la innovació i ens ofereix varies opcions de mampares per a que s’adaptin a qualsevol bany, sempre de la més alta qualitat. 

Roca

Les mampares Roca ens ofereixen una alta qualitat i durabilitat. Podem escollir entre un gran ventall de mampares estétiques i funcionals per al nostre bany.

Salgar

Salgar disposa d’una àmplia varietat de mides, obertures i tancaments ergonòmics per donar solució a totes les necessitats del bany i als nostres gustos.

Velvet

Velvet fabrica mampares de bany i dutxa, amb sistemes i dissenys exclusius. Ens donen solucions creatives que s’adapten a tots els tipus de banys.

Catàlegs 2021/2022

Geminis

GME

Roca

Salgar

Velvet