Taulells

A Materials Cuscó disposem d’una àmplia gamma de superfícies decoratives per a la vostra cuina. Treballem amb primeres marques del sector per oferir-vos taulells de cuina d’alta qualitat.

Fabricats en diferents materials minerals d’alta resistència, com la obsidiana, el marbre i el quars, els nostres taulells son duradors i resistents per aguantar un ús diari en perfectes condicions.

A Materials Cuscó t’assessorem per a que puguis aconseguir el taulell que millor li esacau a la teva cuina.

apavisa

Compac

Empresa capdavantera del mercat en superfícies decoratives d’alta qualitat. Ens ofereix taulells de quars, obsidiana i marbre en una gran varietat d’estils.

Dekton

Dekton fabrica superfícies innovadores per a taulells de cuina, amb gran resistència a taques, ratllat i altes temperatures. Disposa d’una àmplia gamma de colors i estils.

Neolith

Els taulers de cuina Neolith són capaços de romandre inalterables al pas del temps i mantenir les propietats de resistència, de durabilitat i d’aspecte intactes.

Silestone

Silestone és una superfície híbrida de minerals premium i materials reciclats fabricada amb una tecnologia exclusiva i innovadora. Ens ofereix taulells de cuina d’alta qualitat.

Catàlegs 2021/2022

Compac

Dekton

Neolith

Silestone